AMORE MIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Mio. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 13:43 I ordered Pizza Napolitana and i got something with fish and olives. The delivery was really fast thoug.
4 okt 2022 om 0:47 Eten was op tijd en het was heerlijk
2 okt 2022 om 1:50 Verkeerde Sparibs(Spicy) geleverd, wist niet dat ze dat ook verkochten haha, had gebeld en binnen een kwartier kreeg ik de juiste Sparibs binnen! Ik was bijna teleurgesteld en dacht doordat ik ziek was een andere smaak had. Anyways Bedankt!
1 okt 2022 om 20:56 Spareribs was weer geweldig het blijft voor mij de onbetwiste nummer 1.
1 okt 2022 om 9:40 na een uur wachten kwam de half koude pizza, lap. Hij was niet lekker, helaas.
30 sep 2022 om 20:26 Ik heb gebeld toen het 15 min te laat was en werdt me gezecht dat het al onder weg was. Nog 15 min later kwam het eten pas.het restaurant nog geen 10 minuten bij mijn vandaan. Patat was half koud dus opgewarmd in de Airfryer. spareribs waren zalig.
30 sep 2022 om 11:03 Good food at anytime!
29 sep 2022 om 21:06 Knoflooksaus is niet te vreten
25 sep 2022 om 17:47 Pizza was koud en hard, alsof je een dieprvries pizza uurtje buiten hebt laten staan. Dan moest ik de pizza ook nog zonder saus eten terwijl ik voor 2 bakken saus heb betaald, maar miet heb ontvangen. Minder
24 sep 2022 om 18:19 Snelle vriendelijke bezorging, heerlijk eten
24 sep 2022 om 2:17 Geleverd zoals aangegeven, aardige bezorger, eten wat aan de lauwe kant, verder niks te klagen
23 sep 2022 om 0:16 Na een lange wachttijd was de pizza koud. Geen goede ervaring.