AMORE MIO

AMORE MIO Steakhouse - Shoarma - Restaurant - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 4643 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Mio. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 20:18 Eten was koud en 15 minuten te vroeg.
28 jun 2022 om 19:48 Altijd goeie pizza's maar deze keer waren de pizza's echt niet lekker. Het deeg is droog en smakeloos. Jammer ik hoop dat dit éénmalig is.
26 jun 2022 om 15:36 Ordered at 1:40, they indicated that it would be delivered at 3:20, I tried to cancel by calling them but the owner promised me he would get it to me in 15 minutes. In the end I got a cold, awful pizza at 4:20! Don’t order here
26 jun 2022 om 10:17 Het was niet te ETEN!!!! restaurant amore mio is een scam 2 uur gewacht voor 2 hele kleine broodjes met shoarma NOGMAALS HET WAS NIET TE VRETEN!!!!! verdient helemaal geen ster!
25 jun 2022 om 19:19 Het eten was er super snel. En het smaakte heel lekker.
22 jun 2022 om 11:03 Heerlijke verse pizza's
20 jun 2022 om 19:03 Eten was erg lekker, aardige bezorger en zeker voor herhaling vatbaar.
20 jun 2022 om 7:21 Heb een maaltijd met gepofte aardappelen besteld en kreeg patat... waardeloos !!!!!
18 jun 2022 om 5:27 They arrived without the drinks I ordered and said they could bring them 25 minutes later
17 jun 2022 om 0:43 Heb bijna 2 uur op een piza moeten wachten en het was koud ik bn heel teurgestelt ik bestel nooit meer bij jullie want dit kan gewoon niet koude pizza ontvangen
16 jun 2022 om 21:29 Bezorging was de vraag zo snel mogelijk 25 minuten is ok MAAR de pizza's waren niet echt warm meer da's denk ik nu de 3e keer Ga voortaan kontant aan de deur betalen en als het niet warm genoeg is neem ik het niet af
15 jun 2022 om 19:37 Ik had een biefstuk besteld en het was zo taai, mijn kaken schoten bijna uit de kom.